Parisuhdejoulukalenteri 2017

Tervehdys!

Kuten kaikki tiedämme, huomenna on jälleen aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku. Kuten jo aiemmin vihjailin, tänä vuonna tarjoamme teille Parisuhdekonditoriassa erityisen parisuhdejoulukalenterin. Jokaisesta luukusta paljastuu jokin pieni teko, jolla voitte vahvistaa parisuhdettanne.

Pelkäätkö, että kumppanisi ei innostu? Ei hätää! Suurin osa varsinkin alkupään luukuista on sellaisia, että voit toteuttaa ne ilman kumppanisi aktiivisuuttakin. Ja viedä näin omalla toiminnallasi suhdettanne oikeaan suuntaan. Jos kumppanisi ihmettelee tekemisiäsi, kerro hänelle, että ”tällainen juttu löytyi joulukalenterin luukusta tänään”.

Pohdimme pitkään joulukalenterin kuvaa. Lopulta päädyimme kuvaan, jonka toivomme muistuttavan siitä, että suurin osa parisuhteestakin on (myös näin joulun aikaan) arkea. Kuva olisi mielestämme erittäinkin jouluinen, mikäli hetki ennen kuvan ottamista maisemaan olisi satanut lumipeite puiden oksille ja joku olisi lisäksi käynyt laittamassa puuhun jouluvalot ja tähden. Jos olisimme lisäksi kärsivällisiä ja odottaisimme kuutamoa ja tähtitaivasta, kuva olisi jo taianomainen. Kuva siis muistuttakoon meitä siitä, että parisuhteen arkeenkin saa pienillä teoilla muutoksia parempaan päin. Ja siitä, että usein tarvitaan myös kärsivällisyyttä, jotta jaksamme synkkien hetkien läpi ja näemme jälleen auringon tai satumaisen tähtitaivaan.

 

Rakkaudentäyteistä joulunodotusta toivottaen,

Pullapoika

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*